Η Δωρεάν Θεραπευτική Εμπειρία Quantum K

Το ‘Quantum K’ είναι ένα επαναστατικό θεραπευτικό σύστημα. Αντλεί από τις πρόσφατες ανακαλύψεις της Κβαντικής Φυσικής για να δώσει θεραπεία σε σώμα, ψυχή και πνεύμα.

Είναι πλέον πολύ γνωστό ότι το σώμα μπορεί να δεχτεί θεραπευτικές εντολές μέσω των αισθήσεων, όπως παράλληλα διαπιστώσαμε και τις αντίστοιχες θεραπευτικές αποκαταστάσεις μέσω εντολών σε υπνοθεραπείες. Το παρόν σύστημα ενισχύει τις Κβαντικές αρχές μέσω γραπτού λόγου, αριθμών, εξισώσεις fractal, ήχο, χρώμα και σύμβολα. Δίνοντας άμεσες οδηγίες στην νοημοσύνη του σώματος, διεγείρουμε τις θεραπευτικές του δυνάμεις.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι η αρχική θεραπευτική εμπειρία που παρουσιάστηκε το 2008. Ενεργεί με γεωμετρία fractal και αρμονικές συχνότητες, εστιάζοντας την θεραπευτική του προσφορά στο σώμα/ψυχή/πνεύμα.

Έχετε υπόψη σας ότι κανένα πρόγραμμα και κανείς θεραπευτής δεν μπορεί πραγματικά να σας θεραπεύσει, καθώς αυτοί μόνον σας συνδέουν με την πηγή των προβλημάτων για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας. Όσο περισσότερο είστε ανοιχτοί στην θεραπεία και την αποκατάσταση, τόσο περισσότερο σας βοηθούν τα θεραπευτικά προγράμματα.

επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα για να δείτε το βίντεο:

Η Δωρεάν Θεραπευτική Εμπειρία Quantum K

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s